OPDRÆT

Vores grise er opvokset med fokus på det naturlige liv. Grisene fødes på marken i små huse –

et hus for hver enkelt so med tilhørende smågrise. Deres opdræt ved soen giver mere modstandsdygtige grise. Når smågrisene har vokset sig stærke, tages de fra soen. Grisene har under hele opvæksten adgang til åbne marker, hvor de finder rødder i jorden, året rundt – både sommer og vinter.

NATURLIGT FODET

I form af græs, der vokser på markerne, har grisene adgang til græs og dets rødder.

Derudover har grisene altid adgang til korn, uden GMO afgrøder og forbyggende medicin.

NATURLIG HABITAT

Fra sommer til vinter går grisene frie og bor i små hytter med direkte adgang til græsarealer. Hytterne giver søerne mulighed for at bygge rede til deres smågrise og fungerer herefter som ly for det hårdføre vejr. De omkringliggende græsarealer danner mulighed for grisenes bevægelse, hvor grisene løber rundt og roder i jorden – og de elsker det.

SLAGTNING

Vores leverandører er lokale, med henblik på at minimere transporten til slagteriet. Slagtningen foretages på vores eget slagteri, hvor grisene transporteres til af den lokale landmænd. Efter slagtningen nedkøles kødet langsomt, hvilket giver en naturlig struktur i kødet. Metoden giver optimale muligheder for sprøde sværd. 

MODNING

Vores grise modnes i egne kølerum. Modningen giver et mere mørt og intenst stykke kød. Kødet modner forskelligt, således at hvert skytte kød får den modningstid, som giver det bedste resultat. Modningstiden er kortere end med kreaturer og lam, men fremkalder samme nøddeagtige smag. Duften fylder rummet – den naturlige lugt af kvalitet.

UDSKÆRING

Når vores slagtere arbejder, er det ikke på akkord. Vi har ingen interesse i at skynde os – vores interesse i at gøre arbejdet ordentlig. Hver gris skæres på slagteborde af vores slagtere, hvilket giver os mulighed for at tage stilling til hver gris. Det er vores måde at opfylde vores løfte til danskerne og slagterne om kvaliteten af vores kød. Vi tager den tid,

vi skal bruge – hver gang.

WELFARE FOOD A/S

Fællesvirke 7
6670 Holsted
Telefon +45 72 30 13 00
Mandag - fredag 8:00-14:00
E-mail mail@welfarefood.dk

  • Facebook
  • Instagram
a0ea2a_9c11ba11446e4507b6eed3ca443be2d8~