Vi er slagtere og landmænd 

med passion for vores fag

Efter mange år i branchen, har vi løsrevet os fra den hurtige produktionsform, som præger dansk industri.

Vi vil tættere på dyrene og levere et produkt vi kan være stolte af – fra bæredygtighed til dyrevelfærd til smag. Resultatet er vi godt tilfreds med. Vores standarder er høje og vores forventninger til vores medarbejdere og samarbejdspartnere svarer dertil. Welfare Food har en kultur og et niveau, som gør os i en klasse for sig. Vi er slagtere og landmænd – og vi er stolte af det, vi laver.

Slagterhåndværket på dagsordenen

Hos Welfare Food har vi løsrevet os fra kolonnearbejde og fokus på mængde, men sætter fokus på det gamle slagterhåndværk. Vores slagtere slagter, parterer og pakker selv, både kreaturer, svin og lam på enkeltmands slagteborde. Det giver os en bevidsthed om og respekt for dyret. Hver enkelt stykke kød er vores stillingtagen til vores løfte til danskerne – for vi ønsker, at være danskernes garanti for kvalitet og det gode håndværk.

Udskæringer udover det sædvanlige

I de trendsættende restauranter har man fået øjnene op for de mere smagfulde dele. Oksehaler, kæbe, bryst og tatar er ved at fortrænge mørbrad, filet og andre traditionelle udskæringer. Den nye nordiske eksperimenterende gastronomi spreder tråde ud i de danske hjem.

Det er Welfare Foods mission, at bidrage til at give danske familier mulighed for, at udfordre sig selv i køkkenet og inspiration til, at føre deres madlavningseventyr ud i livet.